Default welcome msg!

Om Greenway-Denmark

Greenway-Denmark er et ungt firma – grundlagt i 2006.

I Greenway-Denmark arbejdes der udelukkende med produkter – der efter endt anvendelse kan vende 100% tilbage til naturen.
Vores filosofi er at udbrede kendskabet til og selvfølgelig også gerne anvendelsen af disse.
Kendetegn er høj service og kvalitet set i forhold til et realistisk prisniveau.
Greenway ser det som en naturlig del af vores arbejde, at engagere sig i den offentlige debat ligesom vi til stadighed er i dialog med såvel producenter som politiske beslutningstagere.

Greenway-Denmark er en del af det europæiske samarbejde mellem Pacovis og en lang række partnere i Europæiske lande.
Herigennem kan vi tilbyde hele spektret af biologisk nedbrydelige artikler til borddækningen samt en lang række af emballager.

I Danmark er vi 4 ansatte i Greenway – hvor Søren primært varetager salg medens Flemming og Mariane står for markedsføring, administration og lager.

Greenway er leverandør til såvel nogle af Danmarks største catering grossister ligesom vi leverer til mange webshops.

Produkter fra Greenway er kendetegnede ved deres bionedbrydelighed og at de er certificeret komposterbare i henhold til EN 13432. De er produceret af plantefibre og var bland andet godkendt til brug ved COP15 i København.

I Greenway arbejder vi til stadighed med at minimere vores egen miljø belastning. Vi stiller krav til producenter, leverandører og transportører. Også i eget hus arbejder kontinuerligt med mindst mulig miljøbelastning. Selv om vi er en forholdsvis lille virksomhed forsøger vi at udvise socialt ansvar via praktikanter og ansatte i flex ordninger.

Vores primære vareudbud er i dag det kreative legetøj PlayMais, cateringartikler produceret på basis af sukkerrør eller palmeblade – samt ”plast” poser, hvor folien er lavet af majs.

I 2017 startede vi produktion af Farmfill - biologisk nedbrydeligt pakkefyld - hvor lokale LAG midler er modtaget i støtte.

Vi hjælper gerne med en gennemgang af Jeres firma og kommer med forslag til hvordan I kan gå fra holdning til handling.

'