mini-cart Vogn

Mini Cart

Browse All Categories Gennemse alle kategorier

Klima Neutral

NATURESSE-EMBALLAGE ER NU KLIMANEUTRALT

Vi har altid været 100% naturlige. Og også 100% fri for traditionel plastik. For et stykke tid siden blev vi også 100% bionedbrydelige. Nu har vi opnået de sidste 100%: Al emballage, bestik – kort sagt alle naturesse produkter – er nu fuldstændig klimaneutrale.

Nogle gange er 100% simpelthen ikke nok. Derfor stoppede vi ikke efter at have opfundet det første bionedbrydelige service fremstillet af naturlige råvarer. Vi var ikke tilfredse med emballage uden reduceret plast eller med plast fra hurtigt fornyelige råmaterialer, som allerede har et betydeligt bedre CO2-fodaftryk end oliebaserede produkter. Og vi stoppede ikke, da vi modtog certificering for restfri komposterbarhed. Vi fortsatte med at udvikle vores produkter, konstant på udkig efter måder at arbejde med naturen. Og nu har vi føjet yderligere 100% til listen:

Vi kompenserer fuldt ud for alle relevante emissioner af drivhusgasser, f.eks. CO2, så du kan servere din mad og drikke i 100% klimaneutrale produkter.

Du kan læse mere og se vores klimacertificat hos Climate Partner her.

 

CO2-KOMPENSATION – OG REDUKTION AF EMISSIONER

Klimaneutrale produkter er det højeste ønske, når det gælder miljøbeskyttelse. Vi støtter anerkendte klimabeskyttelsesprojekter for at kompensere for alle emissioner fra naturprodukter – fra dyrkning af råmaterialer til produktion og levering. Vi er ikke kun meget interesseret i begge projekter. De giver os også mulighed for at yde et aktivt bidrag til opfyldelsen af FN's mål for bæredygtig udvikling. Du kan til enhver tid se, hvor meget CO2 vi har kompenseret for og se vores officielle certifikat hos ClimatePartner.

 

KLIMABESKYTTELSESPROJEKT – RIS OG VAND

Takket være vores støtte til klimabeskyttelsesprojektet i Madhya Pradesh, Indien, hjælper dine køb af naturesse-produkter omkring 70.000 landmænd med at skifte deres dyrkningsteknikker fra den fortsatte oversvømmelse af rismarker til en bedre praksis. I risdyrkningsperioden fører dette til en reduktion af drivhusgasemissionerne på op til 50% i forhold til konventionelle teknikker. Ud over at forbedre vand- og miljøforvaltningen fremmer projektet også landmændenes uddannelse.

Det anslås, at risvanding bruger 24-30% af de globale ferskvandsressourcer. Halvdelen af verdens befolkning ser ris som en fast bestandel af deres føde og efterspørgsel efter ris forventes at fortsætte med at vokse. Indien har flere risdyrkningsområder end noget andet land og lider samtidig under en alvorlig vandkrise.

 

KLIMABESKYTTELSESPROJEKT – SKOVE

Genplantning af forringede skove er også et meget vigtigt bidrag, da det øger biosfærens kapacitet til at lagre CO2. Ved at købe naturesse produkter, støtter du 1.296 landbrugsfamilier fra 155 landsbyer i Bagepalli regionen i Indien med forvaltning og genplantning af deres jord. De planter mango, cashew, grevillea, tamarind, jamun og andre træer og vedhæfter tornede grene på dem for at beskytte dem mod græssende dyr.

Skove er blandt de vigtigste CO2-reservoirer på planeten. De er hjemsted for et enormt udvalg af arter og er et vigtigt grundlag for livet for alle mennesker. I de seneste årtier er det område i verden, der er dækket af skove, imidlertid skrumpet betydeligt på grund af stigende bosættelse, landbrugsanvendelse og råstofudvinding.

 

HVORDAN GØR VI VORES EMBALLAGE KLIMANEUTRAL?

 

1. FULDT UD BEREGNET CO2-EMISSIONER


Vi analyserede CO2-udledningen i vores emballagesortiment sammen med ClimatePartner og beregnede virksomhedens CO2-fodaftryk (CCF), der dækker alt fra opvarmning og energi til medarbejdernes rejser til arbejde, forretningsrejser og kontormaterialer. Råvarer, emballage, logistik og bortskaffelse indgår også fuldt ud i beregningen.

 

2. REDUCER CO2-UDLEDNINGEN


De naturesse produkter der er fremstillet af hurtigt voksende, vedvarende råvarer har allerede en betydeligt bedre kulstof-fodaftryk end olie-baserede, plastprodukter. Samtidig undgår og reducerer vi også CO2-udledningen, hvor vi kan.


 

3. FULD KOMPENSATION FOR CO2-EMISSIONER

 

Vi kompenserer for alle CO2-emissioner ved at støtte klimabeskyttelsesprojekter. Klimabeskyttelsesprojekter sparer CO2 – f.eks. gennem genplantning af skov eller udskiftning af teknologier, der er skadelige for miljøet, med klimavenlige alternativer.

4. ANERKENDT MÆRKE BEKRÆFTER KLIMANEUTRALITET 

 

Det uafhængige "klimaneutrale" mærke bekræfter vores produkters klimaneutralitet. Et klart overblik over vores fremskridt og certifikatet offentliggøres af ClimatePartner.

 

 

 

VI GAV DIG VORES LØFTE. HOS OS FÅR DU "NATUREN I SIN FINESTE FORM" – ÆSTETISKE OG TILTALENDE PRODUKTER, DER TAGER HENSYN TIL VORES NATURRESSOURCER OG VORES KLIMA.

 

Læs mere og se vores klimacertificat hos Climate Partner her.

scroll to top