mini-cart Vogn

Mini Cart

Browse All Categories Gennemse alle kategorier
Joraform JK 5100

Joraform JK 5100 - KONTAKT os - vedr. mulighed for køb eller leje

TilgængelighedPå lager
Varenr JK5100
Beskrivelse

JK 5100 - Funktion, design, sikkerhed og kvalitet 
Affaldet formales i møllen og slutter i den første beholder, behandlingskammeret. Her behandles affaldet og luftes med en nyudviklet blandeteknik. Efter omkring to uger låser blandingsmekanismen af for materialet til den anden beholder, hvorefter modningsprocessen begynder. Efterdønningskammeret er udstyret med en separat blandingsfunktion. JK 5100 er konstrueret med to kamre, som betyder, at affaldet altid efterkomposteres og at slutproduktets kvalitet er høj.

Godt gennemtænkt design 
JK 5100 er designet med ideen "enkel og frisk" som det styrende princip. Brugeren behøver ikke at trykke på knapper eller ændre nogen indstillinger. Bare åbn døren, smid affaldet i og luk. Maskinen er let at rengøre og lugen til opfyldning er placeret på et komfortabelt niveau, også for kørestolsbrugere. Kompostbeholdere er udstyret med inspektionsluge. JK 5100 kan også udstyres med en automatisk strømafbryder.

Sikkerhed, frem for alt 
Maskinen har flere indbyggede sikkerhedsfunktioner. Lugen kan ikke åbnes når komposteren kværner, og når døren er åben, er motoren låst. Mixer / luftblender er indbygget. Høj kvalitet JK 5100 har en solid konstruktion, der hovedsagelig er fremstillet af rustfrit stål. Dele der slides er udskiftelige for at give maskinen optimal levetid.

Vil du vide mere? Så kontakt os på 9846 1555

Joraform JK 5100
Produkt detaljer
Specifikationer
Varenummer JK5100
Vægt pr. pakke i gram 1500
Produktionsland Sverige
Materiale Stål
Stk. pr. pakke 1
Anmeldelse

Skriv din egen anmeldelse

Anmeldelse af: Joraform JK 5100 - KONTAKT os - vedr. mulighed for køb eller leje

scroll to top